AdWordsBloggen.se

avatar

AdWordsbloggen är en mobil mediabyrå specialiserad på sökordsannonsering via Googles sponsrade länkar AdWords.

Adwordskonto

Adwordskonto – kontoansvar och optimering

Vår tjänst Kontoansvar eller ”managed account” innebär att vi tar över hanteringen av ditt Adwordskonto helt och hållet och jobbar med det på löpande basis.

Det passar bra för dig som redan använder Adwords och förstår fördelarna med det men inte har tid eller vet hur man får ut det mesta av systemet.

Vi strukturerar om kontot vid behov och skriver nya annonser för att öka din CTR, höja din position och sänka ditt klickpris. Vi kan lägga till nya ord och grupper för att driva ännu mer trafik till din hemsida. Vi kommer också analysera din hemsida och ge dig förslag till sökoptimering för att dina klick ska bli ännu billigare. En annan fördel av detta är att du på sikt även kan få högre position i det naturliga resultatet.

Vi är uppmärksamma på att inte kannibalisera den organiska trafiken. Dvs där du redan har hög organisk placering är vi mer restriktiva med annonser så att de inte stjäl trafik du annars hade fått ändå.

Du får rapporter på löpande basis.

Du kommer alltid att få ett fast pris som är baserat på vår bedömning av hur mycket tid ett projekt kommer att kräva. Vi tar alltså inte även en viss procent av din annonsbudget. Du behåller full kontroll över ditt konto, vi administrerar det endast åt dig. Vi kommer aldrig ha tillgång till dina privata inloggningsuppgifter eller kortinformation.

Betalningsvillkor
Vi fakturerar två gånger. Hälften i förskott och hälften när kampanjen har laddats upp och vi börjat optimera. För löpande optimering fakturerar vi kvartalsvis i förskott.

Maila för offert.

sylvia@adwordsbloggen.se

Följ bloggen