AdWordsBloggen.se

avatar

AdWordsbloggen är en mobil mediabyrå specialiserad på sökordsannonsering via Googles sponsrade länkar AdWords.

Kom högst upp på Google

Ja, där vill vi alla vara eller hur!

Med hjälp av Googles sponsrade länkar, dvs Adwords kan vi fixa det också.

Oavsett om du vill sälja en produkt, tjänst eller har ett budskap du vill förmedla kan du snabbt höja dig över de övriga sökresultaten med just Adwords. Det är en mycket god investering att lägga ner lite tid på att börja använda detta superba annonseringsverktyg.

Sökmotoroptimering i all ära men det kan inte garantera en topplacering eller ens en förstasidesplacering på samma sätt som Adwords.

Jag använder ordet ”garantera” med en liten reservation. Även bland de sponsrade länkarna finns konkurrens och ju mer konkurrens desto svårare och dyrare blir det att hamna högst upp. Men det går att styra över positionen på ett helt annat sätt än med endast sökoptimering.

Sverige/svenska är dessutom en liten marknad och än så länge finns det inte så många affärsområden som har en så hård konkurrens att det inte går att komma högst upp för småpengar.

På den här bloggen kan du läsa om olika funktioner i Adwords samt principer för webbkommunikation, sökannonsering och e-handel.

Har du redan full koll på hur bra Adwords är men har inte tid eller lust att hålla på själv? Lägg över hanteringen på oss.

Vad kan vi göra för dig och din verksamhet?

  • Öka din synlighet
  • Öka antalet besökare till din webbplats
  • Sänka dina annonseringskostnader
  • Förbättra ditt resultat

Här läser du mer om hur vi går tillväga.

Följ bloggen