AdWordsBloggen.se

avatar

AdWordsbloggen är en mobil mediabyrå specialiserad på sökordsannonsering via Googles sponsrade länkar AdWords.

Adwords-Sylvia

Adwords-Sylvia, det är jag det :-) aka Sylvia Oppenheim. Företaget jag äger och driver är en Adwords Certified Partner vilket betyder att vi uppfyller kunskapskraven för att jobba professionellt med Google Adwords, dvs Google-annonsering.

Jag har mycket e-handel och marknadsföring i min bakgrund. 1998 blev jag kär i internet och byggde min första hemsida i HTML. Jag kan fortfarande komma ihåg hur fascinerad jag kände mig när jag förstod hur jag kunde manipulera en webbsidas utseende. Va, kan man få det att blinka också!? Ja, det var härliga tider ;-) Efter att ha jobbat på regeringskansliet och på bank bestämde jag mig för att byta karriär och flyttade till Barcelona för att jobba med e-handel.

Sedan 2000 har jag arbetat på heltid med olika projekt inom e-handel och internetmarknadsföring med målsättningen att öka lönsamheten i dessa projekt. Google Adwords är det klart snabbaste och mest effektiva sättet att placera en produkt framför någon som redan letar efter den. Det är perfekt för småföretagare eftersom det inte krävs någon stor budget för att komma igång. Jag använder själv Adwords för att marknadsföra mina egna projekt. Jag började använda Adwords 2003 och fördjupade mig i sökmotoroptimering 2005.

Google AdWords Qualified Individual

Jag har alltid gillat research och att söka efter, sortera och analysera data. Finns det så hittar jag det!

Något annat jag gillar är att skriva och det gör jag förstås på den här bloggen.

Jag skriver även om sökordsannonsering på dessa sajter:
www.loopia.se
www.driftig.nu
www.foretagande.se
www.nyttforetag.com
www.shortcut.nu

Om du är intresserad av att den här typen av artiklar är du välkommen att kontakta mig för ett samarbete.

Kontaktuppgifter:
Mail: sylvia@adwordsbloggen.se
Facebook: www.facebook.com/adwordsbloggen

Gilla oss gärna på Facebook. Där delar vi med oss av användbara Adwords-tips, svarar på frågor och lottar ut Adwords-checkar emellanåt.

Följ bloggen